5 idei de cadouri barbati - pentru pasionatii de bere

5 idei de cadouri barbati - pentru pasionatii de bere

Atunci cand alegi un cadou, cu siguranta trebuie sa tii cont de lucrurile care ii plac. Iar daca il stii mare pasionat de bere, dornic sa incerce cele mai noi sortimente, un cadou numai bun ar fi un accesoriu referitor la bautura lui preferata.

Ti-am pregatit 5 idei de cadouri barbati, care sigur le va face ziua mai frumoasa.

  1. Poster razuibil pentru pasionatii de bere – Luckies

Daca este mare cunoscator al tipurilor de bere si este mereu la curent cu noile sortimente care au mai aparut, acum va avea ocazia sa tina evidenta cu ce a incercat deja si ce mai are de testat. Posterul razuibil cuprinde informatii despre 42 de tipuri de bere si include un mini ghid care sa te ajute cu mai multe detalii despre tipurile de bere, aromele pe care le au si mancarurile cu care se potrivesc.

  1. Dozator bere Cupa Campionilor

Cat mai multa si mereu rece sunt cuvintele care se potrivesc cel mai bine cu berea. Si pentru a fi indeplinite aceste conditii, un dozator de bere cu o capacitate de aproximativ 3,5 litri si un rezervor detasabil pentru gheata este indispensabil la orice meci. Cu siguranta va fi un cadou pe care il va folosi cu placere.

  1. Pahar - Cizma de bere

Daca il vezi ca isi savureaza berea din orice pahar gaseste prin casa, cu siguranta este o ideea buna sa ii oferi cadou un pahar in forma unei cizme. Paharul are o capacitate de aproximativ 800 ml si o poveste interesanta referitoare la aparitia sa. Se spune ca un general prusac le-a promis trupelor sale ca va bea bere din propria cizma in schimbul unei victorii pe campul de lupta. Cand soldatii sai au iesit victoriosi din batalie, pentru a incerca sa isi respecte promisiunea, generalul a comandat un pahar care imita o cizma, pentru a scapa de chinul de a bea din propria gheata. In timp, paharul si-a castigat popularitatea si a devenit una din traditiile prezente la Oktoberfest.

Pahar - Cizma de bere
Pahar - Cizma de bere
99 Lei

  1. Halba de bere cu sonerie

O halba cu sonerie este cu siguranta un cadou amuzant pentru barbati. Ca sa isi primeasca berea rece nu trebuie decat sa apese pe soneria de pe manerul halbei.

Halba de bere cu sonerie
Halba de bere cu sonerie
53 Lei

  1. Desfacator bere cu numaratoare

Cine mai tine evidenta berilor baute? Desfacatorul pentru bere cu numaratoare. Daca la sfarsitul serii esti curios sa stii cate beri ai baut impreuna cu prietenii, iar numaratul a devenit o treaba din ce in ce mai dificila dupa fiecare bere bauta, desfacatorul cu numaratoare este mereu prezent la datorie. Un cadou haios pentru prieteni, care va inregistra noi recorduri.

Desfacator bere cu numaratoare
Desfacator bere cu numaratoare
39 Lei

Surprinde-i pe cei dragi cu cele mai cool cadouri pentru barbati si alege din selectia de cadouri inedite de la FunFox.