Picturi pe numere – cel mai popular hobby DIY

Picturi pe numere – cel mai popular hobby DIY

Acum nu mai este imposibil sa creezi propriile opere de arta. Daca ti se pare ca nu esti cea mai talentata persoana atunci cand vine vorba de pictat, kit-urile cu picturi pe numere au devenit preferatele tuturor.

Simplu de folosit, ai la indemana tot ce iti trebuie pentru a crea un tablou desavarsit. Fiecare kit de pictura pe numere contine o panza intinsa pe sasiu, vopsea acrilica, pensule si accesorii pentru agatat. Pentru ca rezultatul sa fie fara greseala, panza are conturat designul picturii, trebuie doar sa colorezi conform indicatiilor. Fiecarui numar ii corespunde o culoare care se regaseste in kit. La final vei obtine o pictura minunata, numai buna de agatat pe perete.

La funfox.ro gasesti mai multe modele de picturi pe numere cu peisaje din orasele tale preferate, cum ar fi:

Pictura pe numere Venetia ilustreaza perfect simbolurile de neconfundat ale Venetiei, canalele boeme, gondolele si celebra biserica Santa Maria de la Salutte.

Pictura pe numere Venetia
Pictura pe numere Venetia
99 Lei

Pictura pe numere Montmartre este imaginea fidela a celebrului cartier din Paris, locul preferat al artistilor celebri care s-au indragostit de farmecul inconfundabil al Parisului.

Pictura pe numere Varenna te face sa visezi cu ochii deschisi la orasele unice de pe malul lacului Como, pitoresti si pline de farmec.

Pictura pe numere Praga iti va aminti de orasul cu deosebita arhitectura gotica, care te surprinde la fiecare pas.

Pictura pe numere Praga
Pictura pe numere Praga
99 Lei

Pictura pe numere Roma surprinde intr-o paleta cromatica deosebita unele dintre cele mai vizitate obiective al orasului etern, Castelul Sant’ Angelo si Bazilica Sfantul Petru.

Pictura pe numere Roma
Pictura pe numere Roma
99 Lei

Pictura pe numere Trenul din Alpi te aduce mai aproape de natura cu un peisaj plin de verdeata, aflat in inima muntilor.

Pictura pe numere Visul italian te asteapta cu stradutele pietruite, restaurantele de neegalat si arhitectura unica a oraselor italiene.

Pictura pe numere Visul italian
Pictura pe numere Visul italian
99 Lei

Pictura pe numere Vechiul Paris arunca o privire asupra Parisului de altadata cu Turnul Eiffel, masinile de epoca si restaurantele cochete pe care le gasesti la fiecare pas.

Daca te-ai hotarat ce ti-ar placea sa pictezi, acum te asteapta si o super promotie, la minim doua picturi pe numere cumparate, beneficiezi de 10% discount.