Puzzle 3D lemn - cadoul perfect pentru copii si adulti

Puzzle 3D lemn - cadoul perfect pentru copii si adulti

Pana acum te gandeai la un puzzle clasic si nu stiai ce vei face cu el dupa ce il termini de asamblat, insa cu noile puzzle-uri 3D din lemn nu vei mai avea aceasta problema. Un puzzle 3D din lemn devine dupa asamblare un obiect decorativ cu adevarat special sau un gadget inedit, iar pentru realizarea acestora nu vei avea nevoie de adezivi sau alte ustensile.

La www.funfox.ro gasesti o gama variata de puzzle 3D lemn, din care iti poti alege preferatele pentru tine si cei dragi, fie ca preferi cutiile muzicale sau ceasurile de perete.

Puzzle 3D lemn cutie muzicala

Cele mai populare modele de puzzle-uri 3D din lemn sunt cele care au incorporat si un mecanism muzical. Puzzle-ul asamblat va putea fi folosit dupa aceea pe post de cutie muzicala si cu siguranta va deveni decoratiunea preferata. Poti alege dintre cele mai apreciate modele cum ar fi:

Puzzle 3D din lemn Cutie muzicala Pumpkin Carriage inspirat de Cenusareasa, ce arata ca rupt din basmele copilariei.

Puzzle 3D lemn Cutie muzicala Sistemul solar care este in acelasi timp si educativ, fiind inspirat de un mecanism Orrery, care este un model al sistemului solar si ilustreaza planetele si modalitatea de miscare in jurul soarelui

Puzzle 3D lemn Cutie muzicala Sistemul solar 9%
Puzzle 3D lemn Cutie muzicala Sistemul solar
219 Lei
199 Lei

Puzzle 3D din lemn Cutie muzicala Orpheus Steampunk este un robot inedit inspirat de curentul steampunk.

Puzzle 3D lemn Cutie muzicala Lampa victoriana ce se roteste in ritmul muzicii si se poate folosi si ca veioza, fiind prevazuta cu un led alimentat de baterii.

Puzzle 3D lemn ceas

Ceasul nu trebuie sa fie doar un element functional, ci poate fi un obiect decorativ deosebit, asamblat chiar de tine. Puzzle-urile 3D din lemn pot fi atat ceasuri de perete, cat si ceasuri de birou, cum ar fi:

Puzzle 3D din lemn Ceas Bufnita ce cu siguranta nu va trece neobservat. Designul inedit il fac un accesoriu decorativ de care nu te vei plictisi.

Puzzle 3D din lemn Ceas Bufnita 4%
Puzzle 3D din lemn Ceas Bufnita
275 Lei
263 Lei

Puzzle 3D lemn Ceas cu calendar Zodiac este un ceas ce functioneaza cu baterii si ilustreaza cele 12 semne zodiacale cu denumiri si imagini reprezentative.

Puzzle 3D lemn Ceas cu calendar Zodiac 3%
Puzzle 3D lemn Ceas cu calendar Zodiac
309 Lei
299 Lei

Puzzle 3D din lemn Ceas cu pendul este un proiect DIY in cadrul caruia vei crea un ceas ce functioneaza cu ajutorul unui mecanism cu arc.

Puzzle 3D lemn Calendar si ceas de birou va deveni atractia biroului. Acesta include un ceas functional, care iti permite sa setezi si data.

Puzzle 3D lemn mecanice

Cu siguranta este mult mai interesant un puzzle pe care sa il mai folosesti si dupa ce ai terminat sa il asamblezi. Fie ca alegi o locomotiva functionala sau un gadget ce foloseste principiile STEM, puzzle-urile 3D din lemn iti vor oferi ore intregi de distractie chiar si dupa asamblare.

Puzzle 3D din lemn Locomotiva imita designul trenurilor folosite in perioada revolutiei industriale si se deplaseaza in baza unui sistem cu arcuri.

Puzzle 3D din lemn Marble Climber te transforma intr-un mic inginer si vei folosi din plin principiile STEM (Science, Technology, Engineering and Mathematics) fiind in acelasi timp un puzzle educativ.

Puzzle 3D lemn machete

Machetele unor vehicule istorice sunt cautate in mod constant de catre colectionari. Poate nu te-ai gandit pana acum, dar cu puzzle-urile 3D din lemn iti pot crea propriile machete, de la masini de curse, la vehicule militare.

Puzzle 3D lemn Masina de curse este realizat la o scara de 1:16 si este inspirat de autovehiculele folosite in cursele de Grand Prix de la mijlocul secolului trecut.

Puzzle 3D lemn Masina de curse
Puzzle 3D lemn Masina de curse
115 Lei

Puzzle 3D din lemn Masina militara este creat la o scala de 1:18 si a avut ca sursa de inspiratie masinile folosite in timpul celui de-al doilea razboi mondial.

Puzzle 3D din lemn Masina militara
Puzzle 3D din lemn Masina militara
125 Lei

Puzzle 3D din lemn Avion este o macheta inspirata de avioanele cu 3 aripi de la inceputul anilor 1900, o replica a celebrului Fokker Dr.I, avionul folosit in primul razboi mondial de Baronul Rosu.

Puzzle 3D din lemn Avion
Puzzle 3D din lemn Avion
89 Lei