Cum cumpar

Sa comanzi pe www.funfox.ro e simplu. La noi poti sa comanzi online sau telefonic.

  1. Comanda online

Pentru inceput gaseste produsele pe care vrei sa le comanzi. Le poti gasi fie in meniul din partea de sus a paginii sau le poti cauta direct in bara de cautare.

Adauga produsele in cosul de cumparaturi prin apasarea butonului “ADAUGA IN COS”. Poti modifica cantitatea dorita, atat din pagina de produs, cat si din pagina “Cosul de cumparaturi”.

Poti adauga in cos, produse diferite, din categorii diferite.

Acceseaza pagina “Cosul de cumparaturi” si vei vedea toate produsele pe care le-ai adaugat in cos, cantitatile si preturile produselor (Atentie: pretul afisat in pagina “Cosul de cumparaturi” nu include si costurile de livrare, acestea vor fi calculate in pasul urmator).

Acum ca te-ai decis ce produse vrei si in ce cantitate, apasa butonul “CONTINUA” si vei fi redirectionat catre pagina de “Checkout”.

In pagina de “Checkout” vei putea modifica datele de facturare si de livrare in cazul in care ai deja un cont de client creat (in cazul in care ai deja un cont creat in care ai completat aceste date, sistemul le va prelua automat) sau va trebui sa le completezi, in situatia in care nu doresti sa iti creezi un cont de client.

Recomandarea noastra este sa iti creezi un cont de client, astfel iti va fi mai usor sa plasezi comenzi, nu va mai trebui sa completezi datele la fiecare comanda, iar atunci cand esti autentificat poti afla mai multe detalii despre comenzile tale, cum ar fi, numarul si data comenzii, istoricul comenzilor, data plasarii, detalii despre comanda si statusul acesteia.

Tot in pagina de “Checkout” va trebui sa alegi metoda de plata si metoda de livrare. Dupa selectarea acestora se va calcula costul de livrare aplicabil comenzii tale.

In sectiunea comentarii din pagina de “Checkout” ne poti scrie eventuale mentiuni cu privire la comanda ta.

Apasa butonul “TRIMITE COMANDA” si gata, ai plasat o comanda pe www.funfox.ro

Daca ai ales ca modalitate de plata – plata online cu card bancar- vei fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati, unde poti introduce datele cardului tau.

  1. Comanda telefonica

Daca vrei sa te ajutam sa alegi cel mai bun produs pentru tine sau cel mai inspirat cadou, ne poti suna si daca vrei, poti face comanda telefonic. Ne poti suna de luni pana vineri intre 09:30 – 17:30, la numarul 0741.375.739 .

Indiferent de motiv, daca vrei sa anulezi sau sa modifici o comanda, contacteaza-ne cat mai repede la adresa de email: contact@funfox.ro sau la numarul de telefon: 0741.375.739 si incercam sa te ajutam.