Despre noi

Salut! Noi suntem FunFox. Suntem o companie mica, la inceput de drum, dar ne-am propus sa devenim magazinul tau preferat atunci cand vine vorba de cumparat un cadou pentru cei dragi sau atunci cand vrei sa te rasfeti cu ceva inedit. La noi vei gasi produse atent selectionate pentru toate varstele, de la mic la mare.

Lucram incontinuu sa ne diversificam gama de produse ca sa putem sa iti aducem mereu ceva interesant si inedit. Promitem sa te tinem la curent si ne poti urmari pe Facebook si Instagram, te poti abona la newsletter sau poti pur si simplu sa accesezi pagina noastra de Noutati.

Iar pentru ca la FunFox totul este prietenesc si transparent, am vrea sa iti dam cateva detalii despre noi:

Eu sunt Bogdan

Pasionat de sah si de snowboard

(nu poti sa ai una fara cealalta,nu?)

Eu sunt Ionela

Pasiunile mele sunt city-break-urile si prosecco

(de preferat impreuna)  • Suntem din Bucuresti.
  • Stim ce inseamna sa fii client si stim ce inseamna un seviciu de calitate iar ceea ce ne propunem este sa avem clienti fericiti in 100% din cazuri.
  • Magazinul s-a deschis in iunie 2020 dar ideea a incoltit mult mai demult. Lucrand in cercetari de piata inca din 2006, am vazut ce produse sunt disponibile pe alte piete si usurinta cu care oamenii au acces la ele. Am vrut sa aducem acest lucru si in Romania iar #staiacasa din perioada martie-iunie 2020 pentru noi a fost o oportunitate sa transformam acest vis in realitate.
  • 100% clienti fericiti nu functioneaza cu drop-shipping, unde sunt prea multe lucruri pe care nu le poti controla. In concluzie toate produsele sunt pe stoc, ceea ce inseamna ca putem expedia foarte rapid.
  • Lucram cu 2 companii de transport ca sa ne asiguram ca produsele iti vor fi livrate in cel mai scurt timp cu putinta.
  • Ne dorim sa tinem mereu legatura cu tine, asa ca ne gasesti pe unul din noi la numarul 0741 375 739. Raspunde cine ajunge primul la telefon.