Informatii livrare

Ca sa te bucuri de ce ti-ai comandat, incercam sa iti livram comanda cat mai repede. Livrarea se face prin servicii de curierat rapid sau prin curieri proprii.

Momentan livram comenzi doar pe teritoriul Romaniei.

  1. Livrare standard

Iti oferim urmatoarele modalitati si costuri de livrare, oriunde pe teritoriul Romaniei:

  • 14 lei - pentru comenzile cu o valoare mai mica de 149 lei, indiferent daca alegi sa platesti online cu cardul sau ramburs la curier
  • Gratuit - pentru comenzile cu o valoare de minim 149 lei, indiferent daca alegi sa platesti online cu cardul sau ramburs la curier

De indata ce primim comanda ta, o pregatim, o predam curierului si gata, produsele sunt in drum spre tine. In general, comenzile sunt livrate in 1 - 2 zile lucratoare, insa din motive independente de vointa noastra, termenul poate fi mai mare. 

In perioadele aglomerate din an, cum ar fi Black Friday, perioada sarbatorilor de iarna sau atunci cand exista conditii meteo deosebite, pot exista intarzieri la livrarea coletelor din cauza volumului mare de comenzi pe care companiile de curierat trebuie sa le transporte si livreze. Depunem toate eforturile pentru a livra comenzile cat mai repede.  

  1. Livrare rapida – Livrare FLASH - Livrare in aceeasi zi in Bucuresti

In perioada 31 mai - 5 iunie 2023 serviciul livrare FLASH este indisponibil

Tarif unic - 25 lei

Daca ai uitat de o aniversare si ai nevoie urgenta de un cadou, sau pur si simplu nu mai ai rabdare ca sa iti primeste produsul, livram comenzi in aceeasi zi in Bucuresti. Ca sa beneficiezi de serviciul LIVRARE FLASH, comanda ta trebuie sa indeplineasca cateva conditii, si anume:

  • Adresa de livrare trebuie sa fie in Bucuresti. Zonele limitrofe nu sunt incluse.
  • Serviciul este disponibil de luni pana vineri.
  • Comanda trebuie sa fie plasata pana in ora 13. Daca este trecut de ora 13 nu e problema, da-ne un telefon si incercam sa te ajutam.
  • Trebuie sa selectezi din pagina de checkout serviciul LIVRARE FLASH. Daca nu ai selectat aceasta optiune, comanda iti va fi livrata prin metodele standard
  • Comanda trebuie sa fie achitata online cu cardul. Daca alegi plata ramburs, nu vei putea beneficia de serviciul LIVRARE FLASH.

Comenzile care sunt plasate pana in ora 13, de luni pana vineri, si care beneficiaza de LIVRARE FLASH, vor fi livrate pana in ora 18. Asa ca te rugam sa ne dai o adresa de livrare la care sa te gasim. 

Comenzile cu LIVRARE FLASH plasate dupa ora 13 vor fi livrate in urmatoarea zi lucratoare.

Costul pe care il platesti pentru a beneficia de serviciul LIVRARE FLASH  este de 25 lei si nu este conditionat de o anumita valoare a comenzii.

LIVRARE FLASH sau livrare in aceeasi zi in Bucuresti este un serviciu disponibil doar pentru comenzile livrate in Municipiul Bucuresti (zonele limitrofe nu sunt incluse).

Mai multe detalii despre livrare gasesti in sectiunea Termeni si Conditii.